YOUNG PROFESSIONAL EVENT GET INNOVATED

Hoe blijft de frisse blik en het innovatieve vermogen van jonge talenten behouden binnen de grote corporates?

— DOEL

Om deze belangrijke meerwaarde van de high potentials te bewaren organiseerde AimAtArt GET INNOVATED. Een Young Professional Event in het teken van inspiratie, creativiteit binnen vaste structuren en ontmoeting tussen young professionals.

— AANPAK

Mee in de wereld van kunstenaar Jasper Krabbé: hoe komt je tot nieuwe ideeën?

Met andere ogen leren kijken door creatieve interventie rondom kunstwerken op de Zuidas

Paneldiscussie ‘Innovatie in de Praktijk’ met Anna Glaumann Innovatiemanager bij Heineken, dr. Matthijs Baas van de UvA en gespecialiseerd in creativiteit, Katrien van de Linde van het Stedelijk Museum Amsterdam en Jasper Krabbé. Praktische tips over hoe jij jouw creativiteit kan stimuleren, hoe je dit integreert in je werk en wat je juist niet moet doen.

Uitwisseling van opgedane inzichten en netwerkborrel

— RESULTAAT

Besef van belang creativiteit

Concrete tips om je eigen creatief denkvermogen te stimuleren

Een dynamisch, inspirerend en leerzaam programma waarin veel nieuwe contacten zijn gelegd

— REFERENTIE

“Ongelofelijk knap hoe AimAtArt toch elke keer weer zo’n bijzondere, dynamische sfeer weet te creëren. Ze weten zo goed in te spelen op de behoefte van de deelnemers dat iedereen met meer energie weg gaat, dan waarmee hij/zij gekomen is. AimAtArt is echt een uniek concept waardoor wij nu al uitkijken naar een volgende samenwerking!”
Eline Janssen
– Key Account Manager Nestlé

Aantal personen:
55 deelnemers, o.a. van Nestlé, OVG Vastgoed en De Brauw Blackstone Westbroek.

Duur:
3,5 uur

Actief / reflectief:
50 / 50

Locatie:
De Nieuwe Poort, Zuidas

MEER INFORMATIE

download PDF

OP MAAT VOOR JOUW ORGANISATIE
Neem contact op

Een impressie van GET INNOVATED:

Young professionals worden ontvangen bij De Nieuwe Poort.Kunstenares Cecile Wentgens maakte van post-its de skyline van de Zuidas na. Het werk diende direct als teamindeling en vormde onderdeel van de opdracht tijdens de Eye-Opener Tour.Emily van AimAtArt introduceert waarom creativiteit zo belangrijk wordt. Door automatisering en robots bestaat over 20 jaar 47% van de huidige beroepen niet meer.Kunstenaar Jasper Krabbé spreekt zeer openhartig en vol passie over waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Die kan je overal vandaan halen, als je er maar voor openstaat!Eye-Opener Tour langs de kunstwerken op de Zuidas.Met een kunstenaarsblik naar de Zuidas kijken en vastleggen wat je eerder niet zag.Het panel spreekt over creativiteit en innovatie en geeft praktische tips.Eindresultaat creatieve interventie; skyline Zuidas transformeert gedurende de dag naar een compositie gemaakt door de young professionals.


naar overzicht